Canovelles

Emilio Cordero, nou acalde de Canovelles

  • Actualitzat:
  • Creat:

La sala de plens va quedar petita per acollir les autoritats i els més de 500 ciutadans de Canovelles que van voler acompanyar Emilio Cordero en el ple d'elecció de nou alcalde.

Emilio Cordero va ser escollit amb els nou vots del Grup Municipal Socialista, per majoria absoluta. Els altres cinc grups municipals que es van votar a ells mateixos, sumant vuit vots.

 

En un acte simbòlic, el nou alcalde va rebre la vara de comandament de l'anterior alcalde, José Orive. En els discursos dels grups municipals, li van desitjar que treballés dur per Canovelles i li van recordar les seves reivindicacions i punts de vista per millorar la gestió del municipi.

 

El nou alcalde va reiterar el seu compromís vers el projecte socialista per a Canovelles tot dient: "Un projecte municipal inequívocament d’esquerres i progressista". "Encapçalo el repte de l'alcaldia amb la càrrega d’il·lusió i esperança necessàries per fer realitat la Canovelles que ja es perfila al nostre POUM, la nostra tercera gran transformació, la consolidació definitiva del nostre municipi com a referència de ciutat moderna, equilibrada, sostenible, amb serveis de qualitat i, el que és més important, tot això bastit des de la perspectiva d’un govern d’esquerres amb especial sensibilitat per les polítiques socials de les quals el nostre municipi també ha estat i és referència a la comarca." "Espero comptar amb el suport i el compromís de la nostra societat civil que ha demostrat sempre estar al costat d’allò que significa treballar per Canovelles per sobre de qualsevol altra consideració". "Vull ser l'alcalde de tothom".