Canovelles

Presentació proposta tècnica del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM)

  • Actualitzat:
  • Creat:

Sessió informativa de presentació de la proposta tècnica de l’Avanç del Pla, oberta a tota la ciutadania, el proper dimarts 16 de febrer a les 19 hores, a la Sala Polivalent del Teatre Auditori Can Palots.

L’Ajuntament de Canovelles ha posat en marxa una campanya informativa del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), coincidint amb l’obertura del període d’al·legacions, després que el Ple del 28 de gener de 2016 acordés l’aprovació inicial del pla. 

 

Què és el POUM?

El  Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és un instrument d’ordenació integral del municipi que ha de permetre planificar el desenvolupament del territori i que, per tant, afecta directament al conjunt de la població de Canovelles i el seu entorn immediat.

 

Per què serveix el POUM

El POUM defineix diferents aspectes de la ciutat com ara els seus carrers, els seus edificis, parcs i equipaments, però també el seu entorn rural i la seva relació física amb els municipis veïns.

 

Consulta de l’Avanç del POUM

Es podrà consultar la documentació i l’exposició gràfica de l’Avanç de Pla al Teatre Auditori de Can Palots, durant tot el termini d’exposició pública, el qual comença el 16 del febrer i té una durada d’un mes.

 

Horari:

de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Atenció personalitzada:

els dimarts de 16 a 20 hores i dijous de 10 a 14 hores.

 

Sessió Informativa

Es realitzarà una sessió informativa de presentació de la proposta tècnica de l’Avanç del Pla, oberta a tota la ciutadania, el proper dimarts 16 de febrer a les 19 hores, a la Sala Polivalent del Teatre Auditori Can Palots.

  

Jornada ciutadana de debat de l’Avanç del Pla

La jornada vol obrir un debat obert entre la ciutadania per aportar elements que enriqueixen el futur de Canovelles. 

 

Es celebrarà dissabte 12 de març de 10 a 14 hores, a la Sala Polivalent del Teatre Auditori Can Palots. 

 

Per participar cal inscripció prèvia al correu: cnvl.canovelles@canovelles.cat

o omplir la butlleta que trobareu als equipament municipals i portar-la a Can Palots.

 

Més informació i vincles: POUMVOTV

 

Paraules clau: